Een collage, maar dan heel anders. Dat is de Wall of Fame. Een verzameling van jouw dierbare foto’s in een urban street art stijl. Affiches, graffiti, alles wat je maar op een kale muur kwijt kunt. Persoonlijker dan dit kan bijna niet en het mooie is dat je hier veel foto’s in kwijt kunt. En ik kan me creatief helemaal uitleven, iets waar ik altijd heel blij van word.

Omdat een kunstwerk als dit echt maatwerk is kan ik daar niet een standaard prijs voor geven. De uiteindelijk prijs is afhankelijk van verschillende factoren, het formaat dat je wenst, het materiaal waarop het geprint gaat worden en het aantal foto’s dat je verwerkt wilt hebben. Daarom valt dit in de hogere prijsklasse, maar dan heb je wel iets heel bijzonders aan de muur hangen. En met je eigen foto’s!

voorbeelden

voorbeelden

Bestelformulier Wall of Fame


Prijzen
De op deze pagina genoemde prijzen zijn - tenzij anders vermeld - inclusief BTW en verzending binnen Nederland.

Betaling
Bij de drukproef ontvang je een betaalverzoek, pas als deze is voldaan wordt je bestelling in productie genomen.

Retourneren
Omdat jouw bestelling speciaal voor jou op maat is gemaakt, is het niet mogelijk het te retourneren. Ben je niet helemaal tevreden? Neem dan even contact op, dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

Foto’s
Zorg voor een duidelijke, scherpe foto voor het mooiste resultaat. De aangeleverde foto’s worden beoordeeld op resolutie, mocht dat niet voldoende zijn krijg je hiervan bericht.

Jouw foto(’s) beschouw ik als persoonlijke gegevens. Dit betekent dat ik jouw foto(’s) alleen gebruik voor het maken van je bestelling. Foto’s zullen nooit gedeeld worden met andere partijen. Aangeleverde foto’s worden bewaard op een fysieke harde schijf en worden maximaal 12 maanden bewaard. Het eindproduct kan mogelijk gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

Persoonsgegevens
Jouw persoonsgegevens zullen alleen gebruikt worden om je bestelling te verzenden en worden niet openbaar gemaakt of verstrekt aan derden.

Shop je Foto is onderdeel van
Marijke van Endhoven
grafische vormgeving | dtp
KvK 09201691

Image

Ook via deze kanalen te vinden: