Waakbordjes

Wil je je bezoek laten weten welke huisdieren ze binnen kunnen aantreffen? Dan is een waakbordje echt iets voor jou! Natuurlijk met eigen foto(’s) zodat je iets heel persoonlijks aan de gevel hebt hangen.

De waakbordjes zijn er in twee versies: het standaard bordje op 3 mm Dibond® of het waakbordje De Luxe op 3 mm Dibond® met geborsteld aluminium toplaag voor een chique uitstraling. Ze zijn met of zonder boorgaten te bestellen en er is keuze uit twee ophangsystemen die mee besteld kunnen worden.

Het formaat van de waakbordjes is 30 x 20 cm. Indien je kiest voor bevestiging met afstandhouders dan komen er boorgaten (Ø 10 mm) in alle vier de hoeken. Voor de zijgriphouders zijn geen boorgaten nodig. Gebruik je liever schroeven dan kunnen er ook kleinere boorgaten (Ø 6 mm) gemaakt worden, dit is aan te geven op het bestelformulier.

Zoek je iets dat niet op de website staat? Laat het me weten, misschien kan ik het maken.
Accessoires

Afstandhouders rvs
4 stuks € 9,95

Zijgriphouders rvs
4 stuks € 10,95

Waakbordjes standaard - vanaf € 25,-


Waakbordjes De Luxe - vanaf € 33,-

Bestelformulier waakbordje


Image
Image
Image
Image
Image
Image

Niet voeren

Ken je dat? Je hebt je paard of pony (of ander dier) lekker in de wei staan en voorbijgangers kunnen het niet laten iets lekkers te geven. Goed bedoeld, maar niet iedere traktatie is gezond. Om duidelijk te maken dat je dierbare paard of pony geen eten dat voor mensen bedoeld is mag hebben kun je een ‘niet voeren’ bordje aan het hek bevestigen. Met eigen foto! Deze bordjes zijn gemaakt van 3 mm Dibond®, een sterk materiaal dat niet kapot waait en zeer geschikt is voor gebruik buiten. Het formaat is 30x20 cm en de bordjes zijn voorzien van 4 boorgaten (Ø 6 mm) om ze met bijvoorbeeld tiewraps aan de omheining vast te maken.

Behalve de gepersonaliseerde bordjes zijn er ook kant-en-klare bordjes te bestellen. Deze zijn voordeliger geprijsd. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

Met eigen foto(’s) - vanaf € 26,50


Kant en klaar - € 20,-

Paarden 1
Paarden 2
Paarden 3
Paarden 4
Paarden 5
Geiten

Bestelformulier ‘niet voeren’ bordje


Shop je Foto is onderdeel van
Marijke van Endhoven
grafische vormgeving | dtp
KvK 09201691

Image

Ook via deze kanalen te vinden: