Deze waakborden zijn gemaakt van 3 mm Dibond®, geschikt voor gebruik buiten. Het formaat is 30x20 cm, voorzien van 4 boorgaten. 

Dibond® platen zijn stevig en toch licht dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Het lichte gewicht maakt Dibond® ideaal om te monteren aan gevels en (vlakke) wanden. Naast het lichte gewicht heeft Dibond® nog meer excellente eigenschappen. Dibond® borden en panelen hebben een hoge corrosie- en weerbestendigheid. Het materiaal trekt niet krom en is daarom ook zeer geschikt voor toepassingen buiten.

Prijs per stuk

€ 24,95 incl. verzendkosten binnen Nederland.

Image
Image

Ja leuk, en nu?

Kies je foto(’s) 
Maximaal 2 foto’s, bestandsgrootte max. 2MB per stuk. Toegestane bestandsformaten: jpg, gif of png.

Vul het formulier in
De zwarte tekst in het midden kan naar wens aangepast worden maar hou het kort en krachtig.

Hou je mailbox in de gaten
Je ontvangt z.s.m. een mail met een proef van het ontwerp. Als je tevreden bent en de betaling is ontvangen wordt je waakbord in productie genomen.

Bestelformulier

 

  Bestel hier je waakbord met eigen foto. Vul het formulier in (velden met een * zijn verplicht), kies je foto en verzend het formulier.

  Upload je foto(’s)
  jpg, gif of png, maximaal 2MB.

  Gewenst aantal*
  (van hetzelfde ontwerp)

  De kleine lettertjes:

  Prijzen
  De op deze pagina genoemde prijzen in - tenzij anders vermeld - inclusief BTW en verzending binnen Nederland.

  Betaling
  Bij de drukproef ontvang je een rekening, pas als deze is betaald wordt je bestelling in productie genomen.  

  Retourneren
  Omdat jouw bestelling speciaal voor jou is gemaakt, is het niet mogelijk het te retourneren. Ben je niet helemaal tevreden? Neem dan even contact op, dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

  Foto’s
  Zorg voor een duidelijke, scherpe foto voor het mooiste resultaat. De aangeleverde foto’s worden beoordeeld op resolutie, mocht dat niet voldoende zijn krijg je hiervan bericht.

  Jouw foto(’s) beschouw ik als persoonlijke gegevens. Dit betekent dat ik jouw foto(’s) alleen gebruik voor het maken van je bestelling. Foto’s zullen nooit gedeeld worden met andere partijen. Aangeleverde foto’s worden bewaard op een fysieke harde schijf en worden maximaal 12 maanden bewaard. Het eindproduct kan mogelijk gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

  Persoonsgegevens
  Jouw persoonsgegevens zullen alleen gebruikt worden om je bestelling te verzenden en worden niet openbaar gemaakt of verstrekt aan derden.