Doe iets leuks met je foto’s

Van jouw foto’s kan ik een schilderij maken, een mooi aandenken voor aan de wand. Of een waakbordje zodat mensen zien voor welke hond (of kat, konijn, noem het maar op) ze op hun hoede moeten zijn (of niet natuurlijk). Of een autosticker, zo is duidelijk wie er met je meerijdt.

Alles is 100% gemaakt in Nederland. Ik heb geen team van kunstenaars in dienst, alles wordt door mijzelf vervaardigd. Onder het toeziend oog van onze katten en honden, die mij van tijd tot tijd van opbouwende kritiek voorzien. En hoe ze zich met mijn werk kunnen bemoeien is het soms een raadsel dat ik überhaupt nog iets gedaan krijg...

Image
Image
Image
Hoe gaat het in z’n werk?

Schilderij
Van jouw foto maak ik - door een combinatie van professionele fotobewerking en digitaal schilderen - een schilderij. Een mooie en blijvende herinnering aan een geliefd huisdier, kind of kleinkind, alles is mogelijk. 
Als het klaar is ontvang je eerst een proef via e-mail. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog doorgegeven worden. Pas als je helemaal tevreden bent krijg je een betaalverzoek. Na betaling laat ik jouw schilderij afdrukken op canvas. Doordat ik met professionele software werk kan ik een bestand aanleveren op hoge resolutie dat op groot formaat geprint kan worden zonder kwaliteitsverlies.* 
Het is ook mogelijk om alleen het digitale bestand op hoge resolutie te bestellen. Dit kun je dan laten printen hoe en waar je zelf wilt.

* Afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde foto(’s).

 

Waakbord of autosticker
Ook hiervoor krijgt je uiteraard eerst een voorbeeld te zien voordat het in productie wordt genomen. Pas nadat jij de proef accoord hebt gegeven krijg je een betaalverzoek. Na betaling wordt je opdracht in productie genomen.

Hieronder kun je de mogelijkheden zien en bestellen. Er zullen zeker nieuwe dingen bij komen, dus blijf deze pagina in de gaten houden. 

 

Mogelijkheden en bestellen

Waar moet je foto aan voldoen?

Hoe beter de foto, hoe beter het resultaat. Lever je foto aan op de hoogst mogelijke resolutie, bij voorkeur 3000x2000 pixels. Zorg dat het hoofdonderwerp duidelijk in beeld en goed uitgelicht is. Let er ook op dat er geen delen afgesneden zijn, een half oor bijvoorbeeld is een beetje jammer.

Foto’s van een smartphone
Deze zijn in principe goed geschikt, zo lang er maar geen bewerking met filters op is losgelaten. Stuur altijd de originele foto op het maximale formaat.

Foto’s van facebook
De foto’s die van facebook of andere social media komen zijn verkleind en daardoor helaas niet geschikt.

Foto’s uit een digitale camera
Altijd de originele en onbewerkte foto sturen op ware grootte.

Bestandsformaten
JPG, PNG of GIF.

Copyright
Op foto’s zit copyright. Heb je de foto zelf gemaakt dan mag je ermee doen wat je wilt. Is de foto die je wil laten bewerken gemaakt door iemand anders, vraag dan toestemming aan de fotograaf. 
Ik ga er vanuit dat ingestuurde foto’s door jou gemaakt zijn, ik ben niet verantwoordelijk voor copyright claims als dit niet zo is.

Fout

Image

Gras en bladeren voor het gezicht.

Image

Gebruik geen foto’s waar een filter overheen zit.

Image

Onderwerp te donker en bewogen.

Image

Hier zijn helaas de oren aangesneden.

Goed

Image

Gezicht vrij van gras en blad.

Image

Puur natuur zonder gebruik van filters.

Image

Mooi belichte en scherpe foto.

Image

Het hele onderwerp staat goed in beeld.