Heb je een dierbare foto waar je graag iets speciaals mee wilt doen?

Laat er dan een mooi kunstwerk van maken. Stuur mij je foto(’s) en ik ga voor je aan de slag. 

Image
Hoe gaat het in z’n werk?

Van jouw foto maak ik - door een combinatie van professionele fotobewerking en digitaal tekenen - een digitale aquarel. Een mooie en blijvende herinnering aan een geliefd huisdier, kind of kleinkind, alles is mogelijk. 

Als het klaar is ontvang je eerst een proef via e-mail. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog doorgegeven worden. Pas als je helemaal tevreden bent laat ik het afdrukken op canvas. Doordat ik met professionele software werk kan ik een bestand aanleveren op hoge resolutie dat op groot formaat geprint kan worden zonder kwaliteitsverlies.* 

Het is ook mogelijk om alleen het digitale bestand op hoge resolutie te bestellen. Dit kun je dan laten printen hoe en waar je zelf wilt.

* Afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde foto(’s).

 

Enkele voorbeelden

Waar moet je foto aan voldoen?

Hoe beter de foto, hoe beter het resultaat. Lever je foto aan op de hoogst mogelijke resolutie, bij voorkeur 3000x2000 pixels. Zorg dat het hoofdonderwerp duidelijk in beeld en goed uitgelicht is. Let er ook op dat er geen delen afgesneden zijn, een half oor bijvoorbeeld is een beetje jammer.  

Foto’s van een smartphone
Deze zijn in principe goed geschikt, zo lang er maar geen bewerking met filters op is losgelaten. Stuur altijd de originele foto op het maximale formaat.

Foto’s van facebook
De foto’s die van facebook of andere social media komen zijn verkleind en daardoor helaas niet geschikt.

Foto’s uit een digitale camera
Altijd de originele en onbewerkte foto sturen op ware grootte.

Bestandsformaten
JPG, PNG of GIF.

Copyright
Op foto’s zit copyright. Heb je de foto zelf gemaakt dan mag je ermee doen wat je wilt. Is de foto die je wil laten bewerken gemaakt door iemand anders, vraag dan toestemming aan de fotograaf. 
Ik ga er vanuit dat ingestuurde foto’s door jou gemaakt zijn, ik ben niet verantwoordelijk voor copyright claims als dit niet zo is.

Image

Hier kun je je foto(’s) insturen. Ingestuurde foto’s worden altijd eerst beoordeeld op kwaliteit. Als dat niet helemaal in orde is neem ik contact met je op. Ook als je niet zeker weet welke foto geschikt zou zijn kunnen we altijd van tevoren overleggen. Het belangrijkst is dat je helemaal tevreden bent over het resultaat.

Als je van tevoren kunt aangeven op welk formaat je de aquarel geprint wilt hebben dan kan ik daar rekening mee houden. Het is ook fijn om te weten of je een staand of liggend formaat wilt.
Kleine imperfecties (rommelige achtergrond, een takje dat over het hoofdonderwerp valt) worden standaard weggewerkt. 

Van het eindresultaat krijg je per e-mail een voorbeeldbestand op lage resolutie ter controle. Kleine wijzigingen kunnen daarin nog worden aangebracht. Als het eindresultaat helemaal in orde is krijg je een betaalverzoek, na betaling laat ik jouw kunstwerk afdrukken.

Waar wacht je nog op?
Als jij ook een mooi aandenken wilt aan een geliefde, huisdier, kind of kleinkind, zoek een mooie foto op en stuur die door. Ik ga graag aan de slag om voor jou iets moois te maken.

 
  Stickers met eigen foto

  Laat iedereen weten wie er met je meerijdt met deze unieke autosticker met je eigen foto erop. Zoek of maak een mooie foto van je hond (of kat, konijn, paard of pony) en stuur die door naar mij. De stickers hebben een formaat van 19x5 cm en worden door een lokaal bedrijf professioneel gedrukt. 

   

  Image

   

  De kleuren zijn aanpasbaar, evenals de tekst. Voor zo'n originele sticker betaal je € 9,95 incl. BTW en verzendkosten binnen Nederland. Om te bestellen gebruik je het formulier hierboven en uiteraard krijg je eerst een proef te zien. Pas als je helemaal tevreden bent wordt jouw sticker gedrukt.