Heb je een dierbare foto waar je graag iets speciaals mee wilt doen? Laat er dan een mooi kunstwerk van maken. Stuur mij je foto(’s) en ik ga voor je aan de slag. Het eindresultaat zal professioneel afgedrukt worden op canvas met een framedikte van 18 mm. Je kunt er ook voor kiezen om alleen het digitale bestand te bestellen op A4 formaat, deze kan je dan af laten drukken hoe en waar je wilt.

Vanaf € 25,-

Hieronder zie je enkele voor en na beelden.

Aquarel voorbeelden
Olieverf voorbeelden

Ja leuk, en nu?

Kies je foto(’s) 
Bestandsgrootte max. 2MB per stuk. Toegestane bestandsformaten: jpg, gif of png.

Vul het formulier in
Kies het type schilderij dat je wilt laten maken en het formaat. Alleen een digitaal bestand op A4 formaat kan ook.

Hou je mailbox in de gaten
Je ontvangt z.s.m. een mail met een proef van het ontwerp. Als je tevreden bent en de betaling is ontvangen wordt je schilderij in productie genomen.

Bestelformulier

 

  Bestel hier je schilderij van je eigen foto(’s). Vul het formulier in (velden met een * zijn verplicht), kies je foto(’s) en verzend het formulier. Je schilderij wordt professioneel gedrukt op canvas, alleen het digitale bestand op A4 formaat is ook een mogelijkheid.

  Upload je foto(’s)
  jpg, gif of png, maximaal 2MB.

  Welk type schilderij wil je?*

  Kies het formaat*

  Staand of liggend?*

  De kleine lettertjes:

  Prijzen
  De op deze pagina genoemde prijzen zijn - tenzij anders vermeld - inclusief BTW en verzending binnen Nederland.

  Betaling
  Bij de drukproef ontvang je een rekening, pas als deze is betaald wordt je bestelling in productie genomen.  

  Retourneren
  Omdat jouw bestelling speciaal voor jou is gemaakt, is het niet mogelijk het te retourneren. Ben je niet helemaal tevreden? Neem dan even contact op, dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

  Foto’s
  Zorg voor een duidelijke, scherpe foto voor het mooiste resultaat. De aangeleverde foto’s worden beoordeeld op resolutie, mocht dat niet voldoende zijn krijg je hiervan bericht.

  Jouw foto(’s) beschouw ik als persoonlijke gegevens. Dit betekent dat ik jouw foto(’s) alleen gebruik voor het maken van je bestelling. Foto’s zullen nooit gedeeld worden met andere partijen. Aangeleverde foto’s worden bewaard op een fysieke harde schijf en worden maximaal 12 maanden bewaard. Het eindproduct kan mogelijk gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

  Persoonsgegevens
  Jouw persoonsgegevens zullen alleen gebruikt worden om je bestelling te verzenden en worden niet openbaar gemaakt of verstrekt aan derden.