Veelgestelde vragen

Kan ik nog dingen aanpassen in het ontwerp?
Ja, zolang het nog niet verzonden is kunnen er onbeperkt en kosteloos nog aanpassingen gedaan worden.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Ik begin vrijwel meteen aan elke binnengekomen bestelling. Binnen 2 uur na het plaatsen van je bestelling kun je nog kosteloos annuleren. Daarna betaal je € 7,95 annuleringskosten.

Hoe weet ik of mijn foto goed genoeg is?
Bij twijfel kun je altijd meerdere foto’s insturen, dan beoordeel ik welke de beste is. Als je foto echt onbruikbaar is krijg je daarvan bericht. Kijk ook op deze pagina voor uitgebreide tips en voorbeelden.

Levertijd, verzendkosten en retourneren

Wat is de levertijd?
Ik doe mijn best om binnen 48 uur een proef naar je te sturen. Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp wordt het naar de drukker gestuurd, die hanteert een levertijd van 3-10 werkdagen. Spoedlevering is mogelijk tegen meerprijs.

Wat zijn de verzendkosten?
De prijzen vermeld op de website zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Spoedlevering is mogelijk tegen meerprijs.

Mag ik mijn product terugsturen als ik niet tevreden ben?
De kant en klare waarschuwingsbordjes ‘Niet voeren’ kunnen binnen 14 dagen - zonder opgaaf van reden - retour gestuurd worden, het aankoopbedrag wordt teruggestort op je rekening. De verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Producten die op maat gemaakt zijn met foto’s die je zelf hebt aangeleverd kan ik helaas niet terugnemen. Controleer daarom alles goed voordat ik het naar de drukker stuur. Ben je niet helemaal tevreden, neem dan contact op en dan kijken we samen of we een oplossing kunnen vinden. Is je bestelling beschadigd aangekomen? Dat is heel vervelend, stuur in dat geval foto’s van het beschadigde product en je ontvangt kosteloos een vervangend exemplaar.

Enkele voorwaarden

Proeven
Als opdrachtgever ontvang jij drukproeven die goed gecontroleerd dienen te worden. Aanpassingen worden kosteloos doorgevoerd.
Na goedkeuring van de drukproeven ben ik als leverancier niet aansprakelijk voor fouten of gebreken die onopgemerkt zijn gebleven door jou als opdrachtgever.

Afwijkingen
Kleine afwijkingen tussen het geleverde product en het oorspronkelijke ontwerp/proef, kunnen geen reden vormen voor afkeuring, korting, ontbinding van de overeenkomst of schadevergoeding zijn.
Bijvoorbeeld kleuren op een beeldscherm zullen nooit 100% overeenkomen met het geleverde product.

Auteursrechten
Jij als opdrachtgever garandeert mij als leverancier dat door jou ingestuurde foto’s geen inbreuk maken op rechten van derden volgens de Auteurswet 1912 of andere nationale of internationale regelgeving op het gebied van het auteursrecht of het recht van de industriële eigendom. De opdrachtgever vrijwaart de leverancier zowel in als buiten rechte voor alle aanspraken die derden krachtens evenbedoelde wet of regelgeving geldend kunnen maken.

Met andere woorden: als je de ingezonden foto(’s) niet zelf hebt gemaakt dien je van tevoren toestemming van de maker te vragen om deze foto(’s) te mogen gebruiken voor een product van deze site. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade als de oorspronkelijke beeldmaker bezwaar maakt.

Shop je Foto is onderdeel van
Marijke van Endhoven
grafische vormgeving | dtp
KvK 09201691

Image

Ook via deze kanalen te vinden: