Image

Laat iedereen weten wie er met je meerijdt met deze unieke autosticker met je eigen foto erop. Zoek of maak een mooie foto van je hond (of kat, konijn, paard of pony) en stuur die door naar mij. De stickers hebben een formaat van ca. 19x5 cm en worden door een lokaal bedrijf professioneel gedrukt.

€ 9,95 per stuk

incl. verzendkosten binnen Nederland.

Image

Ja leuk, en nu?

Kies je foto 
Bestandsgrootte max. 2MB. Toegestane bestandsformaten: jpg, gif of png.

Vul het formulier in
Geef aan welke tekst je op de sticker wilt hebben, maar hou het kort en krachtig.

Hou je mailbox in de gaten
Je ontvangt z.s.m. een mail met een proef van het ontwerp. Als je tevreden bent en de betaling is ontvangen wordt je sticker in productie genomen.

Bestelformulier

 

  Bestel hier je autosticker met eigen foto. Vul het formulier in (velden met een * zijn verplicht), kies je foto en verzend het formulier.

  Upload je foto
  jpg, gif of png, maximaal 2MB.

  Gewenst aantal*
  (van hetzelfde ontwerp)

  De kleine lettertjes:

  Prijzen
  De op deze pagina genoemde prijzen in - tenzij anders vermeld - inclusief BTW en verzending binnen Nederland.

  Betaling
  Bij de drukproef ontvang je een rekening, pas als deze is betaald wordt je bestelling in productie genomen.  

  Retourneren
  Omdat jouw bestelling speciaal voor jou is gemaakt, is het niet mogelijk het te retourneren. Ben je niet helemaal tevreden? Neem dan even contact op, dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

  Foto’s
  Zorg voor een duidelijke, scherpe foto voor het mooiste resultaat. De aangeleverde foto’s worden beoordeeld op resolutie, mocht dat niet voldoende zijn krijg je hiervan bericht.

  Jouw foto(’s) beschouw ik als persoonlijke gegevens. Dit betekent dat ik jouw foto(’s) alleen gebruik voor het maken van je bestelling. Foto’s zullen nooit gedeeld worden met andere partijen. Aangeleverde foto’s worden bewaard op een fysieke harde schijf en worden maximaal 12 maanden bewaard. Het eindproduct kan mogelijk gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

  Persoonsgegevens
  Jouw persoonsgegevens zullen alleen gebruikt worden om je bestelling te verzenden en worden niet openbaar gemaakt of verstrekt aan derden.